Apertae Musarum ianuae







Apertae Musarum ianuae



Това не е професионален блог или блог правен от професионалист. Това са моите импровизации според личния ми вкус и вкусовете, които предпочита моето семейство. Всичко е направено с любов и ентусиазъм.

вторник, 9 ноември 2010 г.

Фаршировани яйца

Продукти
- 5 яйца
-100 гр крема сирене (1/2 опаковка)
- 1 скилидка чесън
- 20 мл прясно мляко
- сол, чер пипер
За украсата:
- маслини
- репички

Приготвяне:
Яйцата се сваряват в съд с подсолена вода за  10 минути. Обелват се и се разрязват на две по дължина. Внимателно се отделят жълтъците. Жълтъците се смесват с крема сиренето, прясното мляко, чесъна. Подправят се с щипка сол и щипка смлян чер пипер. Всичко се пасира до получаване на мека смес. С помощта на шприц сместа се шприцова в белтъците и се украсява според вкуса.

Приятен апетит!

1 коментар:

  1. Харесва ми рецептата с крема сирене.Ще я пробвам още днес за гости:)

    ОтговорИзтриване