English version
German version
Spanish version
French version
Italian version
Portuguese / Brazilian version
Dutch version
Greek version
Russian version
Japanese version
Korean version
Simplified Chinese version
Traditional Chinese version
Hindi version
Czech version
Slovak version
Bulgarian version
 

Готвенето в пролетно-съвети за печене на открито

Готварски RSS Feed





Един от големите неща, и нещо, което много от нас с нетърпение очакваме да цяла зима, е някакъв външен за готвене през пролетта. Нищо не е съвсем като на открито готвене, с изключение може би на открито. Това е толкова удоволствието да миризма миризмата на храна на открито готвене.

Ето някои много полезни съвети, за да следва, че може да направи всичките си въглен скара по-приятно и по-ароматен:

1. Първо най-важното, се уверете, че храните са безопасни. Да не се използва една и съща плоча, или съдове за сурово месо и от тези за варено месо. Добавяне на сурово месо на скара и след това получи чиста чиния и чиста вилица или нож за намаляване на месо, а на скара. Също така, уверете се, че всички си месо се съхранява в подходяща температура, преди варенето.

2. Когато готвите по-малки предмети, които могат лесно да се разпадне или да падне през решетката, се уверете, че използвате кошница или на шиш. Просто плъзгащи хот-дог или скариди на шиш е прост, но ефективен начин да се уверите, храната остава на върха на скара, вместо в дървени въглища.

3. За да се запази почистване просто и лесно, фолио, работи чудесно. можете да се някои над решетката или точно под дървени въглища. Така или иначе е лесно да го сгънете и го сложете в кошчето. От Разбира се, ако поставите на дървени въглища в горната част на фолио, не забравяйте да може той да бъде напълно охладена, преди да го поставите в кошчето. Ако го сложите в кошчето твърде скоро може да се много добре в крайна сметка създаването си кофа за боклук на огъня. Каква гнило начин да сложи край на много добро вечер.

Има и някои съвети за безопасност трябва да се забравя, за да сте сигурни, не си развалят времето си забавления:

1. Преди да заредите вашата грил и да започне печене, отделете няколко минути за да го гледам отново и се уверете, че е в добро състояние. Ако скара е ръждясало, че си трябва да го изхвърлите и купите нов. Вие не искате купа на изгарянето горещи въглени падане във вашия палубата или тераса.

2. Дръжте скара далеч от надвеси. Това е много често да имат пристъп прозорци, когато скара, така че не искам да има издадена които потенциално могат да улов на пожар, когато си пристъп прозорци се случи. Едно надвес е само едно нещо, да бъдат внимателни на, се уверете, че не зададете вашите скара се под едно дърво или прекалено близо до храсти или храсти.

3. Никога не използвайте вътрешната решетка (което включва подземен гараж или навес също). Печене на скара може да произвежда въглероден оксид и може да се натрупа по време на печене. Вие искате да се уверете, че скарата е външната страна, и проветриво място, така че всичко, дим може да изчезне напълно безопасно.

4. Може да звучи тъпо, но видя се уверете, че сте внимателни за това, което носите, когато скара. Широки дрехи, може много лесно да се запалят по да застанат на скара. С дълъг ръкав не са чудесен избор при печене на скара на дървени въглища.

Открит готвене през пролетта е чудесен начин да се забавлявате и да се насладите на хубавото време. Имате

Член Източник: Messaggiamo.Com

Translation by Google Translator





Related:

» Rocket Spanish!
» The Woman Men Adore...
» 500 Lovemaking Tips & Secrets
» All Types Of Wedding Speeches


уебмастъра Вземи Html кодекс
Добави тази статия на вашия сайт сега!

уебмастъра Подайте членове
Не е необходима регистрация! Попълнете формата и статията ви е в Messaggiamo.Com директория!

Add to Google RSS Feed See our mobile site See our desktop site Follow us on Twitter!

Подайте членове на Messaggiamo.Com директория

Категории


Авторско право 2006-2011 Messaggiamo.Com - Карта на сайта - Privacy - уебмастъра представят вашите статии за Messaggiamo.Com директория [0.01]
Hosting by webhosting24.com
Dedicated servers sponsored by server24.eu